Byens Café

 
Velkommen i Byens Café

Åbningstider hele året

Tirsdag til lørdag kl. 12 til 21
Køkkenet åbent kl. 12-20

Søndag kl. 12-17
Køkkenet er åbent kl.12-16

Der kan være travlt… så bordbestilling kan være en god ide´.

Musik i cafeen…

Jelling Musikforening har mange spændende koncerter på programmet i løbet af efteråret. Der tilbydes koncertmenu til udvalgte koncerter til kr. 150,- mod forudbestilling. Kontakt cafeen og hør nærmere. Se program under Arrangementer.

Operaforestilling  – Stuepigens list

Mandag d. 2. oktober kl. 19.30

Entre 150,-

I PauseOperaens opsætning af Pergolesis klassiker ramler tidsaldre, genrer, dagsordener, referencer og traditioner ind i hinanden og skaber et overdådigt, levende værk, der henvender sig til alle aldre. Swingende barokmusik i stemning 415 møder et papirsunivers med et trillende møblement og en scenografi, der kan folde sig ud og forsvinde på få sekunder.

 

Cafeen tilbyder:

Byens Café satser på sunde og friske råvarer der er tilpasset årstiden, økologi samt at dersom udgangspunkt handles lokalt. I caféen serveres mad, der er lavet “fra bunden” og man vil kunne købe lækre retter, der løbende udskiftes. Caféens ejere ønsker at satse på kvalitet og veltillavet mad.

Vi glæder os meget til at byde vores gæster velkommen. Se vores sommermenukort

Det er muligt at benytte cafeen til selskab, receptioner og fest i et vist omfang. Kontakt os for at høre nærmere. Se vores  selskabsmenu og frokostmenu for  min. 30 personer.

Vi tilbyder 2 retters middagsmenu til busselskaber. Gode danske retter. Kontakt cafeen for menuforslag.

Se også vores Facebook side www.facebook.com/byens.cafe.jelling omkring arrangementer, begivenheder, menukort, billeder m.v.
Byens Cafe søger nye anpartshavere… bliv en del af et engagerende fællesskab – læs mere her
Kontakt Byens Cafe:Telefon: +45 7680 1990
Mail: byenscafe@byenscafe.dk
Hvis du ønsker at benytte husets mødelokale skal du

kontakte Jelling bibliotek på tlf. 7681 3420 eller på mail: jelling@vejlebib.dk

Se teknisk specifikation over scene, lyd og lys i Byens Café her.Please see technical specification over stage, sound and light in Byens Café here.