Brennen Leigh & Noel McKay (US)

22 nov 2014 / 21:00

Brennen Leigh & Noel McKay (US) spiller country i Byens Café, Jelling

Brennen Leigh & Noel Mckay

Musikforeningen og Jelling Musikfestival byder nu indenfor til to sangskrivere, som kommer hele vejen fra USA. Duoen passer godt ind i den intime stemning, som Byens Café indbyder til.

Brennen Leigh og Noel Mckay’s sange er små historier fra virkeligheden, med lige dele hjerte og humor. De to sangskrivere, som jo har base i Austin, Texas, har hver sin solo karriere, men fandt sammen for tre år siden. Herefter skrev og indspillede de albummet ”Before The World Was Made”, som udkom til flotte anmeldelser i 2013. En plade der viser to troubadourer i topform med country duetter og sangskrivning i meget høj klasse, som kan opleves ved selvsyn lørdag d. 22. november kl. 21.00 i Byens Café, Jelling.

Billetter kan købes til kun 100,- og er du medlem af musikforeningen koster det kun 75,- for at opleve koncerten med rødder i Guds eget land.

Brennen Leigh stammer oprindeligt fra Minnesota, men efter en musikalsk opvækst i et familie-band flyttede hun til Austin for at få noget mere udfordring og et større kreativt miljø. Hendes forankring er den helt traditionelle country, og hendes sange er blevet indspillet af en lang række andre musikere, heriblandt Lee Ann Womack, Sunny Sweeney og The Carper Family.

Noel McKay har turneret over hele USA og store dele af Europa med McKay Brothers og blev tidligt opdaget af den legendariske sangskriver Guy Clark, som har fungeret som en slags mentor for ham. Sammen skrev de sangen “El Coyote”, som Guy Clark senere indspillede på et album, der vandt en Grammy for ”Best Folk Album 2014”.

Duoen vil uden tvivl passe godt ind i caféens hyggeligt omgivelser og det er en unik mulighed for at opleve udenlandske musikere på slap line. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 100 kr.

Musikforeningens medlemmer: 75 kr.