Unge Rock

19 sep 2015 / 15:00

Jelling Musikforening sætter fokus på lokale unge talenter

Unge Rock - rolled up

Tre unge musikalske og talentfulde bands kan opleves når Musikforeningen byder indenfor til en gratis koncert for at bidrage til den lokale udvikling af musiktalenterne.
Koncerten finder sted lørdag d. 19. september 2015 kl. 15.00 – 17.30 i Byens Café, Jelling.

Jelling Musikforening glæder sig over at kunne præsentere nogle af byens helt unge talenter til hvad vi kalder ”Unge Rock”… De tre bands, som kan opleves denne eftermiddag i Byens Café er Krøsis Sork, Kmma Kendell og Rolled Up Sleeves. Publikum vil få mulighed for at opleve unge mennesker i alderen 15-18 år, som virkelig brænder for musikken og gennem egne numre og fortolkninger af allerede kendte numre vil vise deres musikalske talenter.

Kmaa Kendell dukkede op i den musikalske verden i slutningen af 2014 med sangen ‘1914’, som handler om våbenhvilen under 1. verdenskrig, hvor krigsparterne mødtes og sang julesange. En meget smuk fortælling, som bl.a. kan høres på youtube og spotify. Det lidt spøjse navn er er et mix af medlemmernes forbogstaver (Kaa, Maria, Ahnfeldt og Ahnfeldt) og efternavnet fra gruppens tidligere trommeslager Marcus Kendellen, der oprindeligt samlede gruppen. Bandet viser holdning til musik og tekst og så har de en stærk tro på dem selv – og så hjælper det selvfølgelig at bandet er sindssygt gode live!

Krøsis Sork er ligeledes et unge både I alder og inden for den musikalske verden – men musikken kommer ikke helt unaturligt – Robert Dueholm Stenbäck, som spiller bas og synger, er vokset op med musikken gennem sin fars musikalske karriere, en far som er lokalkendt og national kendt – nemlig Perry Stenbäck. Ud over Rober består bandet af William, som spiller trommer, Gustav på guitar og endnu en Gustav på keyboard. Bandet spiller cover-numre inden for funk/rock/soul og lignende.

Sidst men ikke mindst får koncerten også besøg af Rolled up Sleves – endnu et ungt band med fremtiden foran sig. Bandet her er 4 knægte med mod på livet og ikke mindst musikken – specielt rock, som er hvad publikum kan forvente at høre fra disse fire. Bandet består af: Christian Askehave, Magnus Krag Nielsen, Oliver Alexander Landgren og Søren Schroll Rasmussen.

Der er fri entré til koncerten så det er en unik mulighed for at lære de unge med nogle både musikalske gaver og passion at kende. Musikforeningen sørger for den gode lyd i form af anlæg og scene – således publikum er sikret både god lyd og en energisk musik oplevelse – hvis bare man møder op…

Caféen serverer i anledningen kyllingefilet stegt i kokos med ris og grøntsager, salat og hertil en karry/ananas sauce til 135 kr. Mad skal bestilles senest den 12. september på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: Fri entré – bare mød op!