Theessink & Møller Koncert

29 mar 2014 / 21:00

Lørdag d. 29. marts 2014 kl. 21.00

Theesink&møller

Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival inviterer til en forrygende musik aften i musikkens tegn med blues på programmet i selskab med duoen Hans Theessink & Knud Møller i Byens Café i Jelling.

Efter en række gode år og turnéer med Rock Nalle, har Hans Theessink og Knud Møller valgt at køre ud i landet som duo og fortsætte der, hvor trioen slap, nemlig med at præsentere intens og medrivende akustisk blues roots musik.
Det er to store musikalske personligheder, der har sat hinanden stævne, østrigske Hans Theessink med sin dybe varme baryton stemme og sit sublime guitarspil, og en af Danmarks mest tone angivende guitarister, Knud Møller, som jo bl.a. meget andet har været fast ankermand for Johnny Madsen i næsten en hel menneskealder.
Med andre ord, lækkerier for guitarentusiaster og folk med hang til den gode akustiske blues, i form af originale sange fra Hans Theessinks store bagkatalog krydret med sange fra den traditionelle blues roots sangbog.
Koncerten vil således rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster – i form af til tider nærmest halsbrækkende og til tider følsomme og lyriske guitarimprovisationer. Glæd jer til en aften i selskab med to store kapaciteter, der elsker bluesmusikken, at spille den, og dele den med publikum!

Denne aften Caféen som det eneste Gullasch med kartoffelmos til 125 kr til. Dette skal forudbestilles på tlf. 76 80 19 90

Billetter kan købes i Caféen eller online HER

Entré: 150 kr.

Medl. 125 kr.