The Beatles Revival

21 mar 2014 / 21:00

Fredag d. 21. marts 2014 kl. 21.00

The beatles revival

UDSOLGT

Byens Hus fejrer 50 året for Beatles koncerten i Danmark i KB hallen i 1964 – dette gøres bl.a. ved at Biblioteket og Jelling Musikfestival har inviteret The Beatles Revival fra Tjekkiet til at give koncert i Byens Café. The Beatles Revival fra Prag – er en af de bedste og mest succesfulde europæiske revival grupper.  Der er ingen tvivl om, at Byens Café bliver sat på den anden ende d. 21. marts kl. 21.00 når bandet spiller hits som vi alle kan synge med på fra dengang The Beatles havde deres storhedstid…

En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt, at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens…!

Bandet startede i 1996, og har siden spillet et utal af koncerter i flere europæiske lande. Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både, hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles. Man tror simpelthen at det er ”the real FabFour” der står på scenen…

Repertoiret til koncerten består naturligvis af Liverpool-legendernes kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger og audio og video optagelser fra live koncerter.

Sidst bandet gæstede Byens Cafe var der fuldt hus og en euforisk Beatles stemning så man skulle tro, at man var i The Cavern Club eller i KB Hallen anno 1964… Gå ikke glip af en aften med nostalgi, Beatles hår og masser af god stemning.

Koncert er delvis stående, det vil sige begrænsede siddepladser.

Caféen serverer denne aften Fish N´chips til 75 kr.

Entré: 150,-

Musikforeningens medlemmer 125,-

Billetter kan købes i Byens Café eller HER