The Beatles Revival

30 sep 2016 / 20:00

The beatles revival

Beatles musikken rykker ind i Byens Café nok engang…

The Beatles Revival (cz) er den ultimative erstatning – der er ægte passion, koreografi og kostumer, som var man tilbage til da Beatles havde deres storhedstid. Bandet spiller fredag d. 30. sep. kl. 20.00 i Byens Café.

Musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig over endnu engang at kunne give plads til en af Europas bedste Revival bands – nemlig The Beatles Revivial fra Tjekkiet!

En koncert med The Beatles Revival Band bringer dig simpelthen tilbage til Liverpool, cirka 1964, og showet er så perfekt, at man føler en illusion af, at det er de rigtige Beatles som er på scenen. Forskellen er simpelthen ens…!

Bandet startede i 1996, og har siden spillet et utal af koncerter i flere europæiske lande. Grunden til bandets store succes finder man i en optræden i verdensklasse både, hvad angår musikken, vokaler, perfekt image og scenekoreografi samt visuel lighed med de originale Beatles. Man tror simpelthen at det er ”the real FabFour” der står på scenen…

Repertoiret til koncerten består naturligvis af Liverpool-legendernes kendte numre. Hvert nummer er blevet metodisk øvet efter minutiøs og nøje granskning af The Beatles’ studieindspilninger, audio og videooptagelser fra live koncerter.

Sidst bandet gæstede Byens Cafe var der fuldt hus og en euforisk Beatles stemning så man skulle tro, at man var i The Cavern Club eller i KB Hallen anno 1964… Gå ikke glip af en aften med nostalgi, Beatles hår og masser af god stemning.

I anledning af koncerten serverer Byens Café Grillet Unghane-bryst m. hvidløg, citron og salvie, jordskok/selleri mos, bagte rodfrugter og champignonsauce til 135 kr. Mad skal bestilles senest den 23. september på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 150,-

Musikforeningens medlemmer: 125 kr.

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk/thebeatlesrevival