Sylvester Larsen & De Besatte

08 okt 2016 / 20:00

sylvester larsen pressefoto2

Sylvester Larsen & De Besatte

Sylvester er klar til at give koncert i Byens Café, efter at have udgivet sit nye album ’Medgang og Modgang’. Han kan således opleves lørdag d. 8. oktober kl. 20.00 i Caféens intime omgivelser

Med sig på scenen har Sylvester bandet, De Besatte, bestående af Jon Pold på bas og vokal og Robin Pold på trommer.  Sammen er de klar til at drage ud på landevejene med det nye album, ’Medgang og modgang’ fra Sylvester.

Sylvester Larsen og De Besatte vender tilbage til modersmålet på deres sjette og hidtil mest samfundskritiske album, der indeholder sange om bådflygtninge i havsnød, miljøødelæggelser, hjemløse Christianitter og en dansk soldats afsked med forældre og kæreste før afrejse til Afghanistan.

Med to sange i rotation på landsdækkende radio, inklusive singlen “HJEMLØS”, der er en hyldest til hjemløse over hele landet og med et bagkatalog fuld af ørehængere og festlige sange er Sylvester og De Besatte klar til at spille intim-koncert i Byens Café i Jelling.

Sylvester voksede op med en, allerede på det tidspunkt, Danmarksberømt far, men musikalsk har de aldrig blandet sig synderligt i hinandens arbejde. Sylvester er stolt af sin far, og det han har opnået, men selvom man er søn af en af vor tids største danske sangskrivere, så er det ikke det, Sylvester taler mest om. Det her drejer sig om hans egen musik og hans eget album – og det taler for sig selv.

I anledning af koncerten serverer Byens Café Simregryde med kylling, gulerødder, selleri, spidskål & æbler – serveret med grov kartoffelmos og brød. Hele herligheden koster 135 kr. Mad skal bestilles senest den 1. oktober på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører:  Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100,-

Billetter købes i Byens Café og online på: www.billetto.dk/DeBesatte

Læs mere på www.byenshus.com eller www.jellingmusikforening.dk