Stig Møller og Peter Ingemann koncert

04 dec 2014 / 20:00

Stig Møller og Peter Ingemann koncert

Så er der igen dømt hippiebal i Jelling – fra dengang far var ung…

Stig møller trio

Der er sikkert mange, som tværs gennem tidens hashtåger husker flower power`ens frontfigur fra dengang rock blev kaldt for beatmusik. Når Stig Møller og Peter Ingemann spiller er der en masse respons og feedback fra Stig til publikum og fra publikum til Stig.

Stig Møller og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden mange gange. I starten bl.a. i Jomfru-Ane Teaterets “Stormfulde Højder” til gademusikture i Europa. De har tidligere besøgt caféen og ikke mindst festivalen med stor succes. I 2013 var koncerten i Caféen ramt af en snestorm, men det stoppede ikke musikerne – koncerten blev gennemført i de hyggeligste omgivelser. Musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig over igen at kunne præsentere disse tre garvede musikere.

Koncerten former sig som en musikalsk tidsrejse gennem fire årtier og musikken bliver vejledt af underfundige og morsomme betragtninger; både på deres eget liv, men også i de store linjer. Og det kan blive spændende hvad det udvikler sig til når hippie-anarkisten Stig Møller folder sig ud og det logisk tænkende finans-geni Peter Ingemann strør om sig med forklaringer på alt mellem himmel og jord.

Det bliver en fed aften med de herrer – Herfra Hvor Vi Står, over EEC blues til Sikke Dejlig Dag… En musikalsk ballast fra Steppeulvene, Skousen & Ingemann, Kim Larsen… Det bliver ikke mindre end en stor nostalgisk og hyggelig aften med minderne fra dengang den islandske sweater var top mode.

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 150,-

Musikforeningens medlemmer: 125 kr.

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk/stig-ingemann

Caféen serverer boller i karry,  Kr 95.-. Kun mod forudbestilling. Bestilling kan ske på tlf. 7680 1990