Songwriters night m. Christian Hjelm

27 nov 2013 / 20:00

Det  spændende samarbejde mellem Jelling Musikforening og Engelsholms højt profilerede Sangskriverlinje fortsætter med et nyt spændende arrangement onsdag den 27. November kl.20.00.

Christian Hjelm (frontfigur og sangskriver i Figurines)

Christian Hjelm 2Hjelm står som én af Danmarks mest markante, mandlige vokaler og sangskrivere på den alternative musikscene. Med Figurines har han siden 2003 været garant for slidstærk 60’er-inspireret indie.

Gruppens fjerde udgivelse har ligesom de forrige fået massiv god omtale i både ind- og udland. Christian Hjelm udgav 3. september 2012 sit første soloalbum, “Før vi blev lette”. Pladen er på dansk, og der er blevet frigivet single, inkl. B-side, “Lang vej igen” og “Scenen skifter nu”. I kølvandet på pladens store succes er Chrisstian Hjelm blevet nomineret til en Danish Music Award (DMA) i følgende kategorier:

ÅRETS DANSKE ALBUM & ÅRETS DANSKE SANGSKRIVER

Udover Christian Hjelm kan man opleve en række af yderst talentfulde nye sangskrivere fra Engelsholms Sangskriverlinje, der er landets førende af slagsen. Det er altså en enestående chance for at kigge ind i ”Krystalkuglen” og måske opleve kommende års stjerner.

Tidligere har man  på Songwriters Night kunnet opleve navne som HUSH, Mouritz/Hørslev, Marie Fisker, Chris Barron(US) fra Spin Doctors, Michael Møller, CS Nielsen, Ester Brohus og Roar Amundsen i selskab med de fremstormende talenter fra Engelsholm.

Entré: 50 kr.

Arrangører: Musikforeningen & Engelsholm Højskole