Songwriters Night i Byens Café

03 mar 2012 / 20:00

Lørdag d. 3 marts 2012 kl. 20.00

Pris: 100 kr. / Medl. 80 kr.

Billetter kan købes i Byens Café allerede nu…

Et nyt spændende samarbejde mellem Jelling Musikforening og Engelsholms højt profilerede Sangskriverlinje starter med et brag lørdag den 3. Marts kl.20.00.

Det bliver en aften i selskab med både etablerede profiler fra den danske sangskriverscene og store upcoming talenter.

”Vi regner med, at fortsætte dette samarbejde så Jellingborgere og andre interesserede kan få fornøjelse af den store talentmasse, der defilerer igennem Engelsholm Højskole i løbet af året” siger forstander Jakob Bonderup. ”Vi har stort set altid huskunstnere boende på slottet, og det er meget ofte store navne fra musikbranchen, som elsker at arbejde i den kreative atmosfære på slottet. Til koncerten vil man bl.a. kunne møde den stærkt roste konstellation Mouritz/Hørslev, som er huskunstnere på Engelsholm i ugen inden.  Sangskriveren Mads Mouritz har igennem de sidste fire år dannet kreativt makkerpar med forfatteren og digteren Lone Hørslev – et inspirerende og nyskabende samarbejde som indtil nu har udmøntet sig i to udgivelser, ”Så Er Det Sagt” (2007) og ”Blik Bang Bang” (2009). Begge plader har fået flotte ord med på vejen af anmelderne og er bl.a. blevet nomineret til en Steppeulv (kritikernes musikpris).
Derudover vil man også kunne opleve et andet MEGET stort etableret navn, som vi af forskellige grunde vælger at lade være en overraskelse for publikum. Men er man det mindste musikinteresseret, er det noget, man vil være ked af at gå glip af, tør jeg godt love” fortsætter Jakob Bonderup.

Er man meget nysgerrig vil sløret blive løftet for, hvem der deltager på Jelling Musikforenings Facebookside i den kommende uge, ligesom man kan blive medlem af foreningen og blive orienteret via nyhedsbrevet ved henvendelse til jellingmusikforening@jellingnet.dk.

Velkommen til en spændende musikalsk aften i Byens Hus.