Søs Fenger – Trio

06 mar 2020 / 20:00

Endnu engang kan Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival sammen præsenterer en af de helt store navne inden for dansk musik, når Søs Fenger spiller i Byens Café fredag d. 6. marts kl. 20.00.

_C4B8607

Søs Fenger – trioturne

– en aften i tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum

Solo har Søs gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere både med band og i mere intime rammer som trio.  Når det gælder trio formatet fortsætter dette heldigvis. Også selvom der kun var afsat begrænsede perioder på det akustiske univers.

Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Aftenerne udspiller sig i landets kulturhuse, musikforeninger, kirker, teatersale og koncertsale og det er et koncept arrangørerne længe har efterspurgt. Publikum nyder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger over hele landet.

Søs Fenger siger om de koncerterne: ”..Jeg har spillet utroligt meget som kvartet inden vi besluttede at prøve et så intimt og spændende udtryk.

Vi er elsker det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum.  Triokoncerterne er som regel med kontrabas og diverse strengeinstrumenter. De musikere jeg bruger kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”

Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio er og bliver en af de helt store lytte-oplevelser på koncertscenerne igen og igen.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 250,-

Musikforeningens medlemmer: 225,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk