Singer Songwriters night m. Chris Barron

25 apr 2013 / 20:00

Millionsælgende artist gæster Songwriters Night i Byens Hus!

Singer songwriter night Chris BarronChris Barron – Sangskriver og frontfigur i bandet ”Spin Doctors”  er det etablerede indslag i den næste udgave af Songwriters Night i Byens Hus den torsdag  den 25. april kl. 20.00.

Chris Barrons første sang, som han skrev i sit lille kollegieværelse, blev starten på en usædvanlig karriere, der bogstaveligt talt startede på toppen. ”Two Princess” hed sangen, og den solgte i mere end 10 millioner eksemplarer, da den udkom i 1994 og det tilhørende album ”A Pocket Full of Kryptonite” er også solgt i millionoplag. Chris Barron har dog formået at bevare begge ben på jorden, og opfatter stadig sig selv som en fyr med en guitar, der elsker at skrive sange og performe dem for folk. Kom og oplev millionhittet og en række andre glimrende sange serveret med humor, musikalitet og en aldrig svigtende selvironi.

Udover Chris Barron kan man opleve en række af yderst talentfulde nye sangskrivere fra Engelsholms Sangskriverlinje, der er landets førende af slagsen. Det er altså en enestående chance for at kigge ind i ”Krystalkuglen” og måske opleve kommende års stjerner.

Tidligere har man kunnet opleve navne som HUSH, Mouritz/Hørslev, Marie Fisker, Michael Møller, CS Nielsen, Ester Brohus og Roar Amundsen i selskab med defremstormende talenter fra Engelsholm.

Entré: oplyses senere

Arrangør: Musikforeningen / Engelsholm Højskole