Simon Lynge Band

04 mar 2017 / 20:00

simon-lynge

Han er opvokset på Grønland og bor nu på Vestkysten i USA, men lørdag d. 4 marts kl. 20.00 kan Simon Lynge og band opleves i Byens Café.

Simon Lynge har begejstret anmeldere og lyttere internationalt med sine sange, der også har fundet vej til Hollywoods TV- og filmproduktioner. Hans musik er af engelske Sunday Times blevet beskrevet som “A breath of his fresh island air.” Han har været på turné med Emmylou Harris og Morcheeba, og siden udgivelsen af albummet ”The Absence of Fear”, som var Ugens Album på P4 og nåede top 10 på iTunes Album Chart i Danmark, har han spillet omkring 100 koncerter i Danmark, Færøerne, Grønland, Finland, England, Italien og USA.

Den dansk/grønlandske sanger og guitarist, der blandt andet er draget mod sangskrivningen, fordi han ikke kan lide at skrive dagbog, har virkelig sig selv på spil i sin sangskrivning, og det er noget, der taler lige ind i hjertekulen hos lyttere fra hele verden. I 2016 udkom hans album ”The Map of Your Life”, som indeholder 10 nye sange, der reprœsenterer en ny side af kunstneren, som har åbnet døren for flere elektroniske og computergenererede elementer. Hans solide vokalarbejde og guitarspil er stadig med i front og han ønsker med sine sange at give glæde, håb og stof til eftertanke.

Billetsalget starter mandag d. 23. januar

Denne aften serveres pulled chicken burger med kartofler. Mad skal bestilles senest dagen før koncerten på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på http://www.billetto.dk/simon-lynge-band