Dobbelt solo-koncert m. Huxi Bach & Signe Svendsen

06 dec 2014 / 21:00

Signe Svendsen og Huxi Bach dobbelt solokoncert

Huxi-t-sh Signe-v2-sh

Som noget helt nyt er Signe Svendsen og Huxi Bach er gået sammen om at lave en lille række december koncerter. De optræder solo hver især og giver hermed publikum mulighed for at opleve to meget forskellige sangskrivere på én aften. Fælles for de to er, at de har noget på hjertet og at de bestemt ikke er bange for at fortælle om det. Det er denne konstellation, som nu kan opleves i Byens Café i Jelling, hvor Musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig over at kunne præsentere denne sammensætning af sangskrivere og musikere.

Signe Svendsen har i flere år spillet koncerter rundt i landet og hendes seneste album ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen” fik gode anmeldelser i pressen. Hendes danske tekster kredser om alt fra kærlighed til generationsopgør og kan bedst betegnes som nærværende og brugbare. Hun turnerer ofte med sit eget band, men her i december bliver der mulighed for at møde sangskriveren på tæt hold, solo på scenen.

Huxi Bach har skrevet en stor håndfuld sange. Sange som bedst kan beskrives som en art satiriske viser. Nogen af dem er blevet så hæderlige, at han nu er klar til at spille dem for andre end sig selv. De handler om alt fra politik til kærlighed til håndvåben til Den Store Bagedyst. Og meget andet. Men fælles for dem er, at de skrevet med et kærligt glimt i øjet.

Der er lagt op til en anderledes aften med indhold, nærvær og intimitet i caféens hyggelige omgivelser.

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 175 kr.

Musikforeningens medlemmer: 150 kr.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/huxi

Caféen serverer: Flæskesteg med det hele, kr 95.-. Kun mod forudbestilling. Bestilling kan ske på tlf. 7680 1990