Signe Svendsen + Mathilde Falch

08 dec 2018 / 20:00

Signe Svendsen har flere gange taget nogle af sine musikalske venner i hånden og medbragt dem til Byens Cafe for at give dobbeltkoncerter. Og endnu engang er vi stolte af at kunne præsentere Signe, samt Mathilde Falch som hun denne gang har valgt at tage i ed til en musikalsk og hyggelig aften i Byens Café d. 08. december kl. 20.00
Samlet billede

Konceptet er klart; man skal være alene på scenen… Helt alene.

I en årrække har Signe Svendsen inviteret en kollega med på turné i starten af december. Inspireret af 70’erne, hvor det var almindeligt at kunstnere turnerede sammen, har Signe skabt en tradition, der møder stor opbakning hos publikum. De får nemlig muligheden for at opleve to forskellige sangskrivere på én aften, i et nært og eksperimenterende rum. Nye sange kan testes, nye måder at spille sangene på og der er tid til fortællingerne. En anderledes aften, der ligger lige dér før juleræset træder ind.

I år har Signe Svendsen inviteret kollegaen Mathilde Falch med. Hun er en ung og stærk sangskriver med en utrolig historie. Hendes sange er hudløse og forløsende.

Førhen har Huxi Bach, Dorthe Gerlach og Niels Hausgaard været med på dobbelt koncert solo-turnéen.

 

Så kom i Byens Hus, lørdag d. 08. december kl. 20.00 og oplev to forskellige sangskrivere på én aften.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 175,-

Musikforeningens medlemmer: 150,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk