Signe Svendsen m. band

24 okt 2013 / 20:00

Signe Svendsen webSigne Svendsens koncerter er kendetegnet ved at være vedkommende, nærværende og velspillede – dette har hun tidligere bevist ved sine koncerter i Jelling både i Byens Café, sammen med Niels Hausgaard, men også til Jelling Musikfestival, hvor sangerinden flere gange har optrådt med stor succes.

Nu vender sanglærken så tilbage til Byens Café – netop på spil dansk dagen, med sit band, som er et hold med nogle af landets bedste musikere. Bandet består bl.a. af gedigne drenge som brødrene; Lars Skjærbæk (guitar), Troels Skjærbæk (bas) samt Søren Poulsen på trommer. De er ikke bange for noget og spiller stensikkert igennem og udover scenekanten.

”Publikum betyder enormt meget for sangene og for selve koncerten, – det er helt klart noget vi skaber sammen, alle på scenen og alle i salen”, siger Signe Svendsen, der lægger meget vægt på at publikum skal føle sig som medspillere. Musikalsk kan man betegne koncerterne, som historiefortællende pop med udgangspunkt i folk og 70’er bandlyd.  Sangene er på dansk og musikken kredser om støvet pop/folk/rock.

Signe Svendsen har netop udgivet nyt album her i september måned – forløberen for det nye album ”Din Sang” ligger i fast rotation på P4 sammen med hittet ”Ny Passager”.

Signes koncerter er kendte for en stemning så intim, at publikum nødig vil slippe den – Musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig derfor over at kunne invitere til koncert med sanglærken igen…

Grundet opstilling  er der ikke mad inden koncerten

Entré:175,-

Musikforeningens medlemmer: 140,-

Billetsalget starter d. 26. september i Byens Café eller online her.

Læs mere på: www.byenshus.com og www.jellingmusikfestival.dk