She’a A Sailor

16 mar 2018 / 20:00

She’s a Sailor – prøv en gang IKKE at nynne med

BYENSShes_a_Sailor_Pressefoto_marts_2016(1)+(1) CAFÉ, D. 16. MARTS KL. 20.00

Der er et sjældent set og internationalt snit over det danske pop-orkester She’s a Sailor, som kommer til Jelling og giver koncert i Caféen i Byens Hus.

She’s a Sailor er dannet i 2015 af de to Viborg-musikere Jesper Vindberg (vokal og guitar) og Thomas Albrechtsen (keys og vokal) og bygger på deres mangeårige venskab og fascination af farverige og teatralske kunstnere som Ray Davies (The Kinks), Brian Wilson (The Beach Boys), Scott Walker, The Zombies samt det mere nutidige The Divine Comedy.

Debutsinglen “Beautiful” udkom i 2016 og har flere gange kunnet bryste sig af titlen som den mest spillede sang på DR P4. Siden er fulgt flere singler og EP’en “Back From The Sky”, med masser af airplay og rosende omtale som resultat.

Der er god vind i sejlene for She’s a Sailor, hvis drive er en ambition om at skabe musik, der er tilgængelig, men som også er udfordrende både melodisk, harmonisk og arrangementsmæssigt.

Forsanger Jesper Vindberg forklarer:

– I bandet siger vi lidt for sjov, at “popmusik ikke behøver at være fladpandet”. Med det mener vi, at der ikke behøver at være en modsætning mellem at spille musik, der rammer bredt, og samtidig have store kunstneriske ambitioner.

Således er She’s a Sailor klar til at levere varen på caféscenen i Jelling med iørefaldende sange, skarpe vokalharmonier og fantasifulde arrangementer. På scenen flankeres de af trommeslager, bassist og trompetist.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk