Sangskriver aften

15 nov 2012 / 20:00

Songwriters Night 3.0 i Byens Hus i Jelling!

– med Marie Fisker og Michael Møller!

Det  spændende samarbejde mellem Jelling Musikforening og Engelsholms højt profilerede Sangskriverlinje fortsætter med et nyt spændende arrangement torsdag den 15. November kl.20.00.

Tidligere har man kunnet opleve navne som HUSH, Mouritz/Hørslev, CS Nielsen, Ester Brohus og Roar Amundsen i selskab med fremstormende talenter fra Engelsholm, og denne aften bliver atter en aften i selskab med både etablerede profiler fra den danske sangskriverscene og store upcoming talenter.

Marie Fisker er en ung dansk sangerinde og sangskriver, som bl.a. er kendt for sit samarbejde med Steen Jørgensen (Sort Sol) og Trentemøller. Hun er netop nu aktuel med sin anden soloplade “So, Hoes and Heroes”, hvor hendes blanding af Rock’n roll, pop, folk og country står tydeligt frem.

I 2011 modtog hun de danske musikkritikeres store pris “Steppeulven”, som gives til det største danske håb.

Michael Møller er måske mest kendt som frontfigur og sangskriver i det anmelderroste band ”moi Caprice”.
I 2007 udgav han sin første soloplade og fulgte sidste år op med internetværket A Month of Unrequited Love. Her udgav han en sang om dagen i løbet af maj på en internetside, og via fandonationer lykkedes det at lave den første crowdfundede danske udgivelse, da det over to timer lange værk udkom på dobbelt-CD og trippelvinyl.
Udgivelserne har ofte toppet diverse årslister, og han har modtaget en række nomineringer og priser, heriblandt for nylig en DMA som Årets innovatør og en Steppeulv som Årets komponist. Michael Møller er desuden tilknyttet Engelsholms Sangskriverlinje som lærer.

”Vi holder stædigt fast i dette samarbejde med Musikforeningen så Jellingborgere og andre interesserede kan få fornøjelse af den store talentmasse, der defilerer igennem Engelsholm Højskole i løbet af året” siger forstander Jakob Bonderup. ”Vi har stort set altid huskunstnere og gæstelærere boende på slottet, og det er meget ofte store navne fra musikbranchen, som elsker at arbejde i den kreative atmosfære på slottet.

Velkommen til en spændende musikalsk aften i Byens Hus.