SøndagsJazz med Krogsgårds Kapel

23 okt 2011 / 13:00

Søndag d. 23 oktober 2011 kl. 13.00-16.00

Et nyt stjerneskud på jazzhimlen, der som de selv siger, serverer gammeldags modnet, udmærket håndspillet kvalitetsjazz fra den store amerikanske sangskat med en perlerække af evergreens fra den legendariske store ”jazzbibel” The real book.

Dertil kommer enkelte egne numre og viser fra den nordiske visetradition.

Swing, latin, bebop, blues, salsa, ballader o.s.v. koges ned i et flot og alsidigt program der passer fint til f.eks. frokostjazz, receptioner, koncerter og events med et kræsent og lydhørt publikum der går efter en smuk og bevægende musikalsk oplevelse.

Krogsgaards Kapel består af 5 garvede musikere der har det væsentlige til fælles, at spilleglæden og den meget lyriske og melodiske tilgang til musikken er bærende elementer og har været udgangspunktet for tilblivelsen af ”Kapellet”.

Gruppen er lokalt forankret med tilknytning til Jelling, Uldum og Vejle. Guitarist Jakob Hagedorn Olsen har dog boet de seneste 15 år i Reykjavik, hvor han stadig slår sine musikalske folder. Alle har gennem mange år haft aktiv tilknytning til det lokale musikliv både som udøvende musikere og som undervisere.

Gratis Entré!

Der kan købes billetter til Buffet for 110 kr. – seneste tilmelding er onsdag d. 19 oktober…