Pligten Kalder

18 mar 2017 / 20:00

pligten-kalder-pressefoto-taget-fra-2015

Byens Café får besøg af den charmerende trio, Pligten Kalder, som udgøres af journalisten Torben Steno, rocksangeren Johan Olsen (fra Magtens Korridorer) og den virtuose Peter Jessen på blæs.

Torben Steno bestyrer Optigan-orglet og andre mangelfulde tangenter. Johan Olsen er tristesse-troubadouren med velkendt magtfuld vokal og ekstra godt grus i ganen, mens Peter Jessen på hæsblæsende klarinet/mezzosopran-sax er det virtuost omfavnende og nødvendige bindeled mellem de to andre flaksende mandesjæle og en oplevelse i sig selv.

I 2014 udgav Pligten Kalder deres første hele album med den melankolske titel ’Du skulle have været der i går’. Albummet rammer præcist ned i det poetiske terræn, trioen Pligten Kalder bevæger sig i. Det er spontant, intenst, dynamisk og inciterende. Givende, gribende og unik musik, der uimodståeligt stikker tilhøreren dybt, blidt, drilsk og meget dansk.

Pligten Kalder bevæger sig ikke i bestemte temaer, men med sange som: ’Tre Ældre Kvinder På En Tom Bøssebar I November’, ’Hvorfor Er Jeg Ikke Død’ og ’Boffeladen’, er stemningen seriøs og mørk – med underfundige understrømme – der (heldigvis) aldrig bliver direkte lårklaskende, men nærmere rørende.

Glæd jer til en spændende aften med snakkehovederne Torben Steno og Johan Olsen, der sammen med Peter Jessen er kendt for at levere magiske øjeblikke på scenen.

Denne aften serveres svinekæber braiseret i øl fra Jelling Bryggeri, serveret med knuste kartofler. Mad skal bestilles senest dagen før koncerten på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 200,-

Musikforeningens medlemmer: 175,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/pligten-kalder