Peter Stub – Først mig

01 maj 2014 / 20:00

Peter Stub Pressefoto 2014

Torsdag d. 1. maj 2014 kl. 20.00

Da Peter Stub var en lille dreng i 1963, så han Grethe og Jørgen Ingemann vinde det danske- og internationale Melodi Grand Prix. Lige i dette øjeblik tændtes der en musikglæde i den lille dreng og denne har været tændt lige siden. Som 10-årig arvede Peter søsterens guitar og herfra og til nu har en guitar været fast inventar hos den akustiske musiker.

Nu kan du opleve Peter Stub i Byens Cafe d. 1. maj kl. 20.00. Det bliver en aften i den amerikanske singer/songwriter tradition, men omformuleret på dansk, som kun Peter Stub kan gøre det. Store navne som: The Beatles, Bob Dylan og Donovan m.fl. er inspirationskilder til egne kompositioner, som er let genhørlig i Peters sange.

I 1974 blev Peter medlem af sit første band, nemlig rockbandet Pist. Det var et band med masser af spillejobs, som introducerede ham for turnélivets strabadser. Et liv som snart skulle udvikle sig, da han fra 1976 til slutningen af 1978 blev guitarist i Snoopy Band, som var backing for Rock Nalle.

Nu gælder det solo optrædener og ikke mindst country-/rockbandet RattleSnakes, som bl.a. har spillet i westernbyen i Legoland i over 25 år og optrådt på Jelling Musikfestival hele 5 gange. RattleSnakes er igen i år på festivalens program.

Glæd Jer til en aften med akustiske sange. Sange fra de store inspirationskilder – krydret med fortællinger fra det musiske liv og samfundssatiriske tanker.

”Musik er som meditation for mig og gir fred og ro. Det vil jeg gerne gi videre med… – bare mig og mine akustiske guitarer.” Glæd Jer.

Arrangører: Musikforeningen og Jelling Musikfestival

Entré: 100 kr.

Musikforeningens medlemmer: 75 kr.

Billetter kan allerede nu købes i Byens Café og online her.