Peter Ingemann & Stig Møller

03 dec 2015 / 20:00

Stig møller trio

Der er igen mulighed for at synge med når Peter Ingemann og Stig Møller nok engang spiller i Byens Café i Jelling – det sker torsdag d. 3. december 2015 kl. 20.00.

De har været her før – i flere forskellige sammenhænge – nu kommer de igen, oplagt som altid. Peter Ingemann og Stig Møller spiller i de intime omgivelser som Byens Café i Jelling kan tilbyde når Musikforeningen og Jelling Musikfestival inviterer indenfor til hippiebal fra dengang far var ung…

Der er sikkert mange, som tværs gennem tidens hashtåger husker flower power`ens frontfigur fra dengang rock blev kaldt for beatmusik. Når Stig Møller og Peter Ingemann spiller er der en masse respons og feedback fra Stig til publikum og fra publikum til Stig.

Stig Møller og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden mange gange. I starten bl.a. i Jomfru-Ane Teaterets “Stormfulde Højder” til gademusikture i Europa.

Koncerten former sig som en musikalsk tidsrejse gennem fire årtier og musikken bliver vejledt af underfundige og morsomme betragtninger; både på deres eget liv, men også i de store linjer. Og det kan blive spændende hvad det udvikler sig til når hippie-anarkisten Stig Møller folder sig ud og det logisk tænkende finans-geni Peter Ingemann strør om sig med forklaringer på alt mellem himmel og jord.

Det bliver en fed aften med de herrer – fra Herfra Hvor Vi Står, over EEC blues til Sikke Dejlig Dag… En musikalsk ballast fra Steppeulvene, Skousen & Ingemann, Kim Larsen… Det bliver ikke mindre end en stor nostalgisk og hyggelig aften med minderne fra dengang den islandske sweater var top mode.

Caféen serverer Tomat- og ostegratineret hakkebøf med nudler stegt med grøntsager til 135 kr. Mad skal bestilles senest den 25. september på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 150,-

Musikforeningens medlemmer: 125 kr.

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk/ingemann-moller

Læs mere på www.byenshus.com eller www.jellingmusikforening.dk