Peter Belli

24 mar 2017 / 20:00

peter-belli

Som en del af sin sidste store tour lægger Peter Belli igen vejen forbi Byens Café den 24. marts 2017, kl. 20.00.

Han har haft en længere karriere end de fleste på den danske rockscene – og har både varmet op for The Beatles, gået i byen med Rolling Stones og været den første langhårede rockstjerne i DK. Han udgav sin første single i 1964, har haft utallige hits igennem karrieren – og er stadig mere levende end de fleste, når han indtager scenerne rundt omkring.

Sammen med bandet har Peter Belli sat 2017 af til at køre landet rundt og give koncerter, Han har givet tusindvis af koncerter, har indspillet over 40 albums og har endnu et album lige på trapperne. ”Det er efterhånden 10 og 12 år siden, jeg lavede de to intime albums ”Sange fra Blomstersengen” og ”Når timerne bliver små”. Fra starten var ideen at lave tre albums, der skulle høre sammen, det er bare først nu, vi er klar til treeren. Det bliver igen med udvalgte danske sange – og i bruttotruppen har vi numre af bl.a. Magtens Korridorer, De Eneste To, Sys Bjerre, Marie Key og Ramus Walter. Vi går i studiet i slutningen af september – og efter planen udgiver vi albummet i midten af november.”

Touren i 2017 bliver den sidste store tour for Peter Belli og bandet, som herefter skruer ned for tempoet og kører band-bussen i garagen. Dette betyder ikke at han lægger musikken på hylden, men at han siger farvel til de store koncertturnéer og fulde albumindspilninger.

Det bliver uden tvivl en musikalsk og hyggelig aften i selskab med Peter Belli og det faste band De Rejsende i Byens Café fredag den 24. marts kl. 20.00.

Billetsalget starter fredag d. 25 november 2016 kl. 12.00

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 225,-

Musikforeningens medlemmer: 200,-

Billetter til koncerten er udsolgt