Mr. SWING KING alias PETER A.G.

17 sep 2013 / 20:00

peter_AG- web

Peter A.G. behøver vel næppe nogen nærmere præsentation… Han har været i Jelling tidligere og sidst, men ikke mindst, da han på festivalens jubilæumskoncert i år fik hele pladsen til at svinge – nu kommer han igen. Musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig over igen at kunne præsentere den garvede musiker som turnerer med 2. del af sit show ”Det Scene Show 2” med undertitlen ”Velkommen til København”.

Den legendariske frontfigur i Gnags har igennem 40 år været frontmand, sanger og sangskriver i GNAGS, og har med sine sange leveret soundtracket til flere generationers opvækst. En eminent sangskriver og hele Danmarks Mr Swing King. Live er Peter A.G. om nogen en kæmpe oplevelse og ingen giver så meget af sig selv til sit publikum.

Nu kan publikum godt glæde sig, for nu kommer 2. del af Peter A.G.´s akustiske show, der med stor succes lagde både anmeldere og publikum ned. Nemlig ”Det Scene Show 2”, med undertitlen ”Velkommen til København”

Første del af koncerten vil bestå af helt nye sange, skrevet specielt til lejligheden. Hvad drømte vore forfædre om? Hvad sker der, når periferien flytter ind til centrum af København? Peter A.G. fortæller om sit møde med storbyen, kærligheden og om, hvordan det føltes at stå i en port på Nørrebro i regnvejr. Og ifølge Peter A.G., – så kan publikum godt glæde sig, for han har nogle rigtig gode sange og historier med.

I anden del af koncerten vil Peter A.G. synge alle de gode gamle GNAGS-HITS så alle synger med – i hvert fald på omkvædene.

I en blanding af Rock-poet og musikalsk klovn vil Peter A.G. guide os igennem showet, der består af helt nye sange, skrevet til lejligheden og ikke mindst en skønsom blanding af alle de gamle GNAGS-hits.

Pga. opstilling til koncerten er der ingen spisning inden.

Billetsalget starter tirsdag d. 20. august –  Kan købes i Byens Café eller HER

Entré: 175,-

Musikforeningens medl: 150,-

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

www.byenshus.com