Perry Steenbäck & Dekadansorkestern – Album release party + koncert

01 sep 2018 / 20:00

BYENS CAFÉ, d. 01. september KL. 20.00

Cornelius

Der er et stærkt lokalt islæt over Perry Steenbäck & Dekandansorkestern, eftersom at hele bandet er bosiddende i og omkring Jelling. Og mon ikke at der kan forventes en helt særlig stemning i Byens Café, når Perry & Co holder releaseparty for deres nye album med Dekadansorkestern. Du kan altså ikke alene opleve Stenbäck slænget live, men også være blandt de første til at få fingrene deres nyeste fortolkninger af kendte viser.

Perry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl, og hans fortolkninger af deres sange fremføres med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet. Repertoiret blandes med Perrys egne iørefaldende kompositioner.

Danmark og den danske sangskat, har Perry også et godt øje til, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Perrys entusiasme og instrumentale evner har ført ham rundt i Danmark og resten af verden som turnerende musiker, hvor han er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen.

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 modtog han en grammy som årets instrumentalist, men Perry har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte.

Perry er født og opvokset i Stockholm, uddannet på solistlinien på Rytmisk Musikkonservatorium og nu bosat i Gadbjerg ved Jelling, hvor han bor med sin kone, trommeslageren Christine Dueholm, og parrets to børn.

Perry Stenbäck på vokal og guitar, bakkes op af ‘Dekadansorkestern’ med Christine Dueholm på trommer og kor, Naja Storebjerg på kor og perkussion og Henrik Kunz på kontrabas. Det velspillende band af lutter rutinerede musikere, har mange års sammenspilserfaring. De leverer en levende, legende, virtuos musikalsk oplevelse.

Perry Steenbäck og Dekadansorkestern kan opleves i Byens Cafe i Jelling Lørdag d. 01. september kl. 20.00

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 100,-

Musikforeningens medlemmer: 75,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk