Perry Sjunger Cornelis och annat

12 jun 2014 / 20:00

Torsdag d.12. juni kl. 20.00 i Byens Café, Jelling

Perry sjunger Cornelis och annatPerry Stenbäck har en stor kærlighed til sit hjemlands troubadourer, Cornelis Vreeswijk, Evert Taube m.fl. Han fremfører fortolkningerne af deres sange og formår, med stor respekt for originalmaterialet og med en sjælden nerve og autencitet, at tilføre sine egne iørefaldende kompositioner.

Perry har et godt øje til Danmark og den danske sangskat, og han har bl.a. spillet sammen med Sebastian, Allan Olsen og Erann DD.

Torsdag d. 12. Juni kl. 20.00 gæster Perry Byens Café. Musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig til at præsentere en koncert i intime omgivelser, hvor publikum får lov at opleve Perrys entusiasme og instrumentale evner

Flere gange er Perry Stenbäck blevet nomineret ved Danish Music Awards og i 2009 modtog han en grammy som årets instrumentalist, men han har også bevist, at han som sanger og fortolker har meget på hjerte.
Perry er særdeles anerkendt for sit unikke guitarspil og ikke mindst sit vindende væsen. Perry stiller op til koncerten sammen med sit band, som udover forsangeren selv består af Naja Storebjerg på kor og percussion, Henrik Kunz på kontrabas og Perrys kone Christine Dueholm på trommer og kor. Det velspillende band, af lutter rutinerede musikere, har mange års sammenspilserfaring. De leverer en levende, legende, virtuos musikalsk oplevelse.
”Vi kender Perry Stenbäck som en overbevisende multiinstrumentalist”… ”Som sanger viser han en indlevelse og følsomhed af den slags, som man kan ha’ eller ikke ha’, men som man ikke kan ha’, hvis man ikke har den … ” skrev Alan Klitgaard efter en koncert på Musik over Præstø fjord.

Publikum kan se frem til en magisk aften der byder på indlevelse, følsomhed og instrumentale oplevelser.

Arrangører: Musikforeningen og Jelling Musikfestival

Entré: 125 kr.

Musikforeningens medlemmer: 100 kr.

Billetter kan købes online på www.billetto.dk/perry