Pernille Højmark & Det Røde Hav

20 feb 2015 / 21:00

Det bliver med en energi og feststemning, som kun Pernille Højmark og det røde hav kan præstere, når det bedste fra den danske sangskat præsenteres i Byens Café i Jelling fredag d. 20. februar kl. 21.00

Pernille Højmark

Pernille Højmark og Det Røde Hav er en personlig hyldest til nogle af det forrige århundredes allerstørste danske sangskrivere. Pernille fortolker, med sin sublime indlevelse og sit smittende humør, sange af blandt andet Oswald Helmuth, P.H., Benny Andersen, Dan Turèll, Keld Abell og Kai Norman Andersen. Sangene bliver genfortolket og sendt musikalsk fornyet ind i nutiden. Det er denne konstellation, der venter publikum når Pernille går på scenen i Byens Café sammen med trioen Det Røde Hav fredag d. 20. februar kl 21.00

Pernille Højmark er en fremragende fortolker og hun er helt hjemme i dette univers af sjove, moralsk løsslupne, velskrevne og fantastiske tekster og melodier.

Med sig denne aften har Pernille trioen Det Røde Hav, som swinger, så englene synger. En aften med Pernille Højmark og Det Røde Hav er en sikker gevinst for publikum da de får mulighed for at grine, græde (lidt), nynne med og blive lidt klogere på sig selv og fortiden.

Byens Café serverer Sennepskylling med rosmarinstegte kartofler til 95,- denne aften. Bord kan bestilles på tlf. 76 80 19 90 eller på byenscafe@byenscafe.dk senest 4 dage inden koncerten.

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 150 kr.

Musikforeningens medlemmer: 125 kr.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/hoejmark