Øl Release + Den Grimmeste Mand i Byen

18 mar 2022 / 17:00

Den Grimmeste foto

Jelling Musikfestival og Jelling Bryggeri har i 2 år arbejdet på at få lavet en helt speciel Festival Øl, som bryggeren netop nu er ved at rører i for sidste gang. Og med udsigten til at vi endelig må holde festival i Jelling igen i år, findes der vil ikke et bedre tidspunkt at lancerer denne nye Sommer Ale på. Vi ser frem til sommer, sol og en åben festival plads fyldt med festglade mennesker i maj måned i Byens Café med en eftermiddag med øl, god musik og god stemning.

Kom og smag den nye Festival Øl på release-dagen, og få serveret et stykke yderst velspillet festival stemning. Lanceringen af den nye øl bliver nemlig bakket op af Den Grimmeste mand i Byen, som har en hel del til fælles med Festivalen. ¾ af bandet består af tidligere medlemmer af Lars Lilholt Band, som i mange år har været fast inventar på festivalen og så Jelling Musikfestivals egen direktør, Lars Charlie Mortensen. Større sammenhæng mellem væske indtag og lydtapet findes næppe.

Den nye øl vil blive præsenteret kl. 17.00. Der er mulighed for at købe noget at spise kl. 18.00, hvorefter koncerten med Den Grimmeste Mand i Byen starter kl. 20.00.

Der er entré for at deltage i koncerten kl. 20.00, hvor der følger en friskbrygget Festival Øl med i prisen. Øl- releasen fra kl. 17.00 er gratis at deltage i. – med undtagelse af det øl du måtte drikke.

Den Grimmeste Mand i Byen.

Den Grimmeste Mand i Byen er et band – en rockkvartet bestående af 4 bedagede umodne mænd, som stadig tror på, at en koncert skal spilles, som om det gjaldt livet. Et band hvor energien i helheden er det vigtigste. Et band der er garant for en glad og underholdende koncert.

Den Grimmeste Mand i Byen henter deres materiale fra fortiden og ikke den nærmeste fortid, men endnu længere tilbage, 40’erne, 50’erne, 60’erne, og 70’erne. De finder sange frem, som du troede du havde glemt, men her afleveret i udgaver up to date med fuld energi og tilsat en galskab ingen lige havde set komme.

Den Grimmeste Mand har det motto, at de ikke er for fine til noget, så derfor er bandets repertoire fyldt med forskellige fortolkninger af musik fra de sidste 40 år …. Vigtigst er det at det er god musik og som kan bære en historie

Tom Bilde, Tommy Kejser, Lasse Jørgensen har alle haft deres daglige gang i forbindelse med Lars Lilholt Band med hvem de har turneret i over 25 år …. Herudover tæller bandet Lars ”Charlie” Mortensen fra Jelling hvor han til daglig er leder af Jelling Musikfestival.

Der er 100 % garanti for god underholdning og syng med når Den Grimmeste Mand I Byen lader de musikalske vinde blæse

Den Grimmeste Mand i Byen har som nævnt alle haft et langt liv på landevejene og er følgende:

Lars Charlie Mortensen – sang, guitar
Tommy Kejser – bas, mundharpe
Tom Bilde – sang, guitar
Lasse Jørgensen – sang, trommer

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk