Mike Andersen – helt tæt på

24 apr 2014 / 20:00

Torsdag d. 24. april 2014 kl. 20.00

Mike Andersen

Fra Mike Andersen satte sine første fodspor på den danske blues og soulscene, med albummet “My Love For The Blues” i 2002, har han vist en konstant vilje og vision om musikalsk udvikling. Hans kærlighed for specielt soulmusikken, har i løbet af årene skinnet mere og mere igennem, og den passion foldede sig flot ud på hans gennembruds-album “Echoes” fra 2010.  Dem der tideligere har oplevet Mike Andersen på bl.a. Jelling Musikfestivalen vil uden tøven skriver under på at der er tale om musik i verdensklasse.

Nu kan Mike Andersen opleves Helt Tæt På i Byens Café d. 24. april kl. 20.00. Du vil blive betaget af det sensuelle og intime univers, som Mike Andersen har skabt i den danske blues og soulscene. Han har med sine 4 udgivelser, udvist en konstant vilje og vision omkring sin musikalske udvikling og med sin kærlighed didekeret til soulmusikken, skinner hans talent klart igennem.

På sit nyeste album har 35-årige Mike arbejdet og indspillet intenst sammen med en næsten helt ny musikalsk besætning, bestående af en række af de musikere fra det århusianske musikmiljø, som han selv har beundret stort gennem årene. Det er derfor med stor glæde for Mike, at disse musikere har tilsluttet sig hans band og har bidraget med ny inspiration og en ny sound. Og det er nemt, at høre spilleglæden og vitaliteten på Mikes 4. fuldlængde album, hvor han nu også bevæger sig ind i den “hvide mands” musik med sin coverversion af Beatles sangen “Something”, der bliver udført med stor indlevelse, og med stor respekt for den mand der skrev sangen, George Harrison.

Mike Andersen – Helt Tæt På er en koncert der bliver en intim oplevelse. Mike Andersen bakkes op af Jens Kristian Dam (trommer, pianist). Glæd jer at komme tæt på, til en blues/soul koncert, som aldrig er set før i Byens Café.

Arrangører: Musikforeningen og Jelling Musikfestival

Entré: 100 kr.

Musikforeningens medlemmer: 75 kr.

Billetter kan allerede nu købes i Byens Café og online HER.