Michael Learns To Rock

14 mar 2019 / 20:00

BYENS CAFÉ, D. 14. marts KL. 20.00

Stå-koncert med:

Det kan nærmest kun blive en legendarisk aften, når Jascha, Kåre og Mikkel fra Michael Learns To Rock gæster Byens Café til marts. Takket være et samarbejde med Jelling Musikfestival, kan vi nu få lov til at præsenterer et band, som ellers kun spiller for større forsamlinger, i en meget unik ramme i Byens café. – Så mon ikke at MLTR også kommer på festivalen i maj måned?

 

AI7I3135 2018 efterår2 redi 2

Siden gennembruddet i 1991 har det danske verdensband spillet utallige koncerter for udsolgte sale i Europa og i særdeleshed Asien, hvor bandet har MEGA stjernestatus, og hvor de knapt kan bevæge sig rundt uden bodyguards. Anderledes bliver det nok i byens hus, hvor der, trods en forventelig udsolgt koncert, vil være en helt anden og intim oplevelse med et stort navn fra den danske musikhistorie.

Det er efterhånden blevet den mest faste og kære tradition for MLTR, at tage en tur rundt i Danmark, når foråret kommer. MLTR elsker at spille i Danmark, og har altid svært ved at vente på forårets komme. Derfor har MLTR besluttet, at foråret kommer tidligt I 2019, nærmere bestemt i slutningen af februar, hvor MLTR de kommende 5 uger vil være at finde på landets spillesteder.

MLTR vil spille de bedste sange fra 2018-albummet STILL og dertil en lang række af de mange store hits fra bandets lange karriere. På gensyn i det tidlige forår 2019!

 

OBS! Dette arrangement er uden siddepladser

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 300,-

Musikforeningens medlemmer: 275,-

Billetter kan købes fra d. 19. december kl. 15.00 i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk