Hardinger, Thorup & B-Joe

13 mar 2014 / 21:00

Torsdag d. 13. marts 2014 kl. 21:00

Hardinger, Thorup & B-Joe gentager successen i Byens Café, Jelling

Michael-Hardinger-Band-400-x-200Det bli’r ikke mere ægte! En stak af gamle Shu-Bi-Dua-medlemmer er sammen med guitaristen B-Joe og trommeslager Flemming Olsen klar til at fyre den af med de allerbedste, fedeste og sjoveste kæmpehits fra det omfattende Shu-Bi-Dua katalog. Det bliver uden tvivl en gentagelse af sidste års succes da drengene gav en fantastisk koncert i Byens Café – denne gang kan musikforeningen og Jelling Musikfestival invitere indenfor torsdag d. 13. marts kl. 21:00.

Der er ikke mange kunstnere i Danmark, der kan prale med at have spillet koncerter i tusindvis og solgt plader i millionoplag. Der er heller ikke mange danske sangskrivere, der som Hardinger har præget det danske sprog gennem en menneskealder. Kom og oplev bl.a. Hvalen Hvalborg, Fed Rock, Nam Nam, Coffeville serveret med power og energi af et af Danmarks bedste livebands – og forbered dig på et veritabelt rockfyrværkeri krydret med fællessang og masser af nostalgi.

2 akustiske guitarer og et klaver. Trestemmig sang. Sjove anekdoter og super god stemning. Kort sagt: Topunderholdning! – Som du ikke må gå glip af…

Billetsalget er startet i Byens Café og online HER

Entré: 125-

Musikforeningens medl. 100,-

Arrangør: Musikforeningen & Jelling Musikfestival