Michael Falch

02 maj 2019 / 20:00

BYENS CAFÉ, D. 02. maj KL. 20.00

Som en ud af to koncerter i dette forår, kan vi i et særligt samarbejde med Jelling Musikfestival tilbyde gæsterne i Byens Café en helt unik oplevelse. Jelling Musikfestivals mangeårige samarbejde med Michael Falch danner baggrund for at det kan lade sig gøre at få Falchen på scenen i Byens Café. – Og det vil med garanti være en af de mere intense og personlige oplevelse, med en af Danmarks største solokunstnere i disse år.

20180315 MF_171 3 FB

 

Den 61-årige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen’, og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømte for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat – Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få ethvert publikum til at grine og græde, synge og gynge.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 300,-

Musikforeningens medlemmer: 275,-

Billetter kan købes fra d. 19. december kl. 15.00 i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk