Laura Mo

18 nov 2017 / 20:00

Poesi, humor og et drys af guld på Byens Café, Jelling

LauraMoArt_lille

Kom med Nordjyske Laura Mo på en eftertænksom rejse, hvor hendes karakteristiske stemme danner grundlag for en anderledes og anmelderrost oplevelse. Det sker i Byens Café, lørdag d. 18. november kl. 20.00.

Med sin eftertænksomme danske lyrik og sin karakteristiske stemme, leverer Laura Mo en original musikalsk liveperformance. Hun bliver flankeret af sine to sekundanter Felix Diarra på guitar og Kim Munk på bas, og med sin 5-strengede banjo og sin stortromme, er der dømt folkefest, punkenergi og club-vibe for gæsterne i Byens Café.

Laura Mo har siden 2007 spillet utallige koncerter rundt om i Danmark, og leverede i sommers en anmelderrost koncert på årets Tønderfestival. Publikummer til Laura Mo’s koncert har udtalt ”Det bedste jeg nogensinde har hørt”, ”Har aldrig oplevet noget lignende”.

Lauras underbo har dog udtalt, at hun aldrig har hørt noget værre!

Laura Mos særkender er hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk og hendes smukke, lyse ungpigestemme, som har tålt sammenligninger med kraftfulde kvindevokaler i form af Anisette (Savage Rose) og Lisa Ekdahl.

Laura Mo er godt i gang med at slå benene væk under den danske Singer-Songwriter scene og udkommer med nyt album her i 2017. Måske Byens Café får smagsprøver på de nye sange og et repertoire fra de foregående albums ”Motel” (2012) og det omtalte gulddrys fra debutpladen ”Alkymi” (2007), når Laura Mo med band går på scenen i Byens Café lørdag d. 18. november kl. 20.00

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk