Laura Mo

16 feb 2019 / 20:00

BYENS CAFÉ, D. 16. februar KL. 20.00

På forunderlig vis, lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde alle i et kærligt jerngreb. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig, hvilket også er baggrunden for at Jelling Musikforeningen igen serverer denne musikalske oplevelse i Byens Café.

ZnYK2zk4

 

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset.

Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til  især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig. En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: ”Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år – til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er ”På Perronen”, en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet.”

Lige nu storhitter Laura med sin første single ”STEPPEBRAND” fra det kommende album af samme navn. STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4

Det nye album udkommer 6.april. 10 spritnye sange.

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 175,-

Musikforeningens medlemmer: 150,-

Billetter kan købes fra d. 19. december kl. 15.00 i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk