Lars Lilholt Storyteller 2020

22 jan 2020 / 20:00

Oplev Lars Lilholt ́s sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertilhørende historier i et setup vi kalder Storyteller 2020.

Lilholt Pressefoto

Sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv. Storyteller koncerten fra Det Kgl. Teater 2018 er blevet vist flere gange på TV og var en bragende succes, der nu udkommer som dvd. I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil. hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig akustisk balancegang mellem enkelhed og kompleksitet:

 

Gert Vincent på el- og akustisk guitar

Kristian Fogh på tangenter

Eddi Jarl på slagtøj

Mads Kjøller-Henningsen på fløjter og drejelire.

 

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums, og har turnéret i efterhånden mange år. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, siden 1983 på spillesteder og festivaller med “De Lyse Nætters Orkester”, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless. Til Smukfests 40 års jubilæumskoncert var Lilholt en af de helt store oplevelser da 30.000 mennesker sang Kald det Kærlighed så det kunne høres over hele Skanderborg.

Anmelderne skrev:

Det var ganske enkelt fremragende – stor sangskrivning, sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling. Fem stjerner. (Gaffa) Man kan diskutere, om han er blevet smukkere med alderen, men han er en fremragende sangskriver og en distinkt sanger, der omgivet af dygtige musikere til fulde fortjener fem stjerner. (Fyns Stiftstidende) Koncerten er arrangeret af Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival og foregår i Byens Café i Jelling.

Dørene åbner kl. 19.00

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 225,-

Musikforeningens medlemmer: 200,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetsalg.dk