Lars Lilholt Band

23 feb 2016 / 20:00

Foto_LARS_LILHOLT_Storyteller_4236

KONCERTEN ER UDSOLGT!

Hele Danmarks Lilholt tyvstarter turné i Byens Hus, Jelling

Lars Lilholt Band er klar med en ny turné, hvor de vil kunne opleves med et anderledes repertoire. Dette får publikum i Jelling mulighed for, at opleve på nært hold når bandet tyvstarter deres nye tour ”Storyteller” i Byens Café tirsdag d. 23. februar kl. 20.00.

Denne gang vil Lars Lilholt Band kunne opleves på anden grund end når De Lyse Nætters Orkester benytter om sommeren – her er nemlig meget mere plads til balladernes fordybelse og nærhed.

Lars Lilholt Band er særdeles velkendt i Jelling, da de efterhånden er husorkester på Jelling Musikfestival med flere end 20 koncerter gennem tiden. Tidligere har bandet spillet i Byens Café, og nu vender de så tilbage med den første koncert i en lang række på Storyteller Touren. Musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig igen til, at byde de garvede og elskede folkemusikere velkommen i caféens hyggelige omgivelser.

Lars Lilholt, lederen af de lyse nætters festpatrulje, vil i denne konstellation blive de mørke afteners historiefortæller, og der vil blive givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet.

Der vil blive spillet sange fra Lilholts nyeste udgivelse, det spændende new-folk album Amulet, som udsendes i oktober samt selvfølgelig sange fra Lilholts skatkammer af sange fra fem årtier. Og mon ikke, at vi derudover får historier fra optagelserne af efterårets succesrige tv-serie Toppen af Poppen, hvor Lilholt tog fusen på alle med sine fantastiske udgaver af bl.a. Shaka Loveless’, Oh Land’s og Sebastian’s sange.

Lars Lilholt behøver ingen nærmere præsentation, men vi har at gøre med en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid, der ellers er præget af større og større opsplitning af samfundet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Bandet består ud over hovedmanden Lars Lilholt af hans fire faste bandmedlemmer Gert Vincent (guitar), Tom Bilde (bas), Kristian Fogh (tangenter) og Eddi Jarl (trommer). Der er altså lagt op til en aften med kendte og nye sange samt ikke mindst nye historier fortalt af den folkekære musiker når de spiller i Byens Café tirsdag d. 23. februar 2016 kl. 20.00

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 225,-

Musikforeningens medlemmer: 200 kr.