Lars Lilholt Band

21 feb 2017 / 20:00

Lars Lilholt Band

foto_lars_lilholt_storyteller_2017-beskaaret

Efter den store succes med storyteller turen i 2016, kommer Lilholt og band tilbage til Byens Café D. 21. februar 2016 kl. 20.00, hvor de endnu engang kan opleves på nært hold.

I februar tyvstartede Lars Lilholt Band deres turné i Byens Café, denne succes gentages i 2017, når Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival nok engang har inviteret de garvede musikere til at give koncert i caféens skønne omgivelser.

Lars Lilholt band behøver vel sagtens nogen nærmere præsentation, da de efterhånden har spillet mere end 20 koncerter i Jelling, både på Jelling Musikfestival og i Byens Café, og ikke mindst fordi vi har at gøre med en kunstner, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid, der ellers er præget af større og større opsplitning af samfundet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere.

Koncerten vil indeholde sange fra Lilholts nyeste udgivelse, det spændende new-folk album Amulet, som blev udsendt i oktober 2015, samt selvfølgelig sange fra Lilholts skatkammer af hits og sange fra fem årtier. Og mon ikke, at vi derudover får historier fra optagelserne af efteråret 2015’s succesrige tv-serie Toppen af Poppen, hvor Lilholt tog fusen på alle med sine fantastiske udgaver af bl.a. Shaka Loveless’, Oh Land’s og Sebastian’s sange.

Bandet består ud over hovedmanden Lars Lilholt af hans fire faste bandmedlemmer Gert Vincent (guitar), Tom Bilde (bas), Kristian Fogh (tangenter) og Eddi Jarl (trommer). Der er altså lagt op til en aften med kendte og nye sange, samt nye historier fortalt, i Byens Cafés hyggelige og intime omgivelser, når de spiller i Byens hus tirsdag d. 21. februar 2016 kl. 20.00

Arrangør: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 250,-

Musikforeningens medlemmer: 225.-

Billetter til koncerten er udsolgt!