Koncert m. Tania Vitt

01 feb 2013 / 20:00

Tania Viit – feat: Aske Jacoby i Byens Café.

Tania Viit er tania vitthalvt dansk og halvt Mauritiansk, men skriver og synger på dansk. Hun er med sin indiske karisma en eksotisk frugt, og dog rundet af den danske bøgeskov.
Hendes stærke, spindelvævs-fine sange er da også både dybe og mundrette hints til kaos og kærligheden i den danske sjæl.
Eller som vores lands-troubadur Allan Olsen udtrykker det: – ”… Tania Viit’s sange formelig oser af levet liv – af humor, nærhed, distance, vid og vanvid. Jeg har aldrig oplevet at nogen undgår at blive stærkt ramt af Tania’s sange, når jeg spiller én for dem……Jeg anbefaler derfor på det allervarmeste en aften med Tania Viit”…”
Tania Viit synger da også guddommeligt og repræsenterer noget helt unikt, ægte og vedkommende. Hun favner sit publikum med varme og glød og har gjort det overalt, fra kirker på Gotland over coffee-houses i New York, klubber i London og på festivaler i Danmark – og her klar til at gøre det samme i Byens Hus i Jelling.

Til lejligheden medbringer hun ikke alene sin fantastiske kvartet, men også selveste Aske Jacoby på guitar. En af landets førende studie og backing guitarister, hvilket har gjort ham til det sikre valg for navne som bl.a. Sanne Salomonsen og Thomas Helmig mfl. Og hermed altså også for Tania Viit.

YouTube link: http://www.youtube.com/watch?v=hQLdR4ynJCk
* Koncerten er arrangeret i samarbejde med Bygningen i Vejle, som en del af det Regionale Spillested ’Godset’ i Kolding.