Kent Thomsen & De Dyre Drenge

13 dec 2013 / 21:00

Kent thomsen og de dyre drenge II

Sætningen: Det der bluesmusik, findes det egentlig på dansk? er ofte hørt – og ja det gør dét i den grad! Jelling Musikfestival og Musikforeningen beviser det med en koncert med Kent Thomsen og De Dyre Drenge i Byens Café fredag d. 13. december kl. 21.00.

Ingen vrider en streng som Kent Thomsen. Ingen. Han har sin helt egen tone, sit eget touch, hvor hver eneste berøring får guitaren til at dirre og vibrere blåt og råt. Det har intet at gøre med, hvilken guitar eller forstærker, han spiller på. Det har at gøre med hans liv og sjæl.  Selv siger han: ”Jeg er født og opvokset ved Varde Å og ikke Mississippi River. Jeg har læst Søren og Mette, set Matador, hørt Poul Reumert læse Guldhornene og Onkel Danny fortælle i timevis og egentlig syntes, det hele var fedt. Jeg har spillet en hel masse fodbold, men ingen baseball. Jeg har haft adskillige Puch Maxi´er men aldrig en Harley Davidson. Og jeg kan rent faktisk bedre lide gule ærter og jordbærgrød end T- Bone steak og cheesecake. Jeg både bander og drømmer på dansk. Så hvorfor i alverden skulle jeg ikke synge på dansk? Også The Blues”

Det borgerlige navn Kent Thomsen og hans Dyre Drenge spiller i Byens Café og giver alle en oplevelse, som I sent vil glemme, det bliver med garanti noget Niels Hausgaards artigt “on the bluezy way” og det kan I kun glæde jer til, når Kent fortolker sine Jyske historier igennem bluesmusikken. Det kommer uden tvivl til at handle om eviggyldige tekster som: Karlekammerliv, kvindfolk, knallerter og den farlige cocktail: Gule ærter og pløjestævne. Det hele væves usandsynligt nok alligevel sammen til en fortalt historie om levet liv…

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk/kentthomsen

Entré: 100,- Musikforeningens medl.: 80,-

Arrangør: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Læs mere på www.byenshus.com eller www.jellingmusikforening.dk

Se sangen ”Sån er det” her: www.kentthomsen.dk/San_er_det.mp4