Kajsa Vala m. band

28 apr 2017 / 20:00

Kajsa Vala m. band vender tilbage til Byens Café

Kajsa_presse

Kajsa Vala leverede i efteråret 2016 en formidabel koncert i Byens Café, og Jelling Musikforening var heller ikke i tvivl om at det ikke var sidste gang den århusianske folk-rock dronning og hendes sublime hold, skulle glæde Jelling-publikummet. Opfordringerne har da også været mange, og derfor er det en stor glæde igen at kunne præsentere Kajsa Vala m. Band.

Kajsa Vala er vokset op i det århusianske musikmiljø og uddannet guitarist. Siden debutpladen ”Your Train” udkom på pladeselskabet High Horse i Nashville har hun betragtet Nashville som sit andet hjem.

Kajsas tid i Nashville giver genklang i hendes musik, som bevæger sig indenfor et folket roots lydunivers, som både kan være melankolsk og uptempo: ”Jeg kan godt lide kontraster, så det veksler meget mellem det rene og det beskidte”. Med hendes sjælfulde og kraftfulde stemme blandet med sit dygtige guitarspil, skaber Kajsa en unik lyd, der fastholder sin lytter.

Inspirationskilderne er mange, men hun nævner selv ikoner som Emmylou Harris, Patty Griffin og Lucinda Williams. Dog har Kajsa Vala også en umiskendelig nordisk understrøm i både sangskrivning og vokal, som ofte lige tilfører det ekstra, der gør, at hun skiller sig ud fra mængden.

Singer/songwriteren har ud over debutalbummet i 2016 udgivet den anmelderroste plade ’Kajsa Vala’, som er både indspillet i Nashville og i Århus. Albummet repræsenterer forskellige sider af hende som sangskriver og kunstner. Hun er gået efter så ærligt et udtryk som muligt, og hun spiller selv størstedelen af instrumenterne på flere numre.

I anledning af koncerten serverer Byens Café RockMenu til 135 kr. Mad skal bestilles senest den 25. april på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling.

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 100,- (medlemmer 75,-)

Billetsalget er startet!

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/da/e/kajsa-vala-m-band-billetter