Jonah Blacksmith Trio

01 dec 2021 / 20:00

BYENS CAFÉ, D. 01. december kl. 20.00

Foto

Tilbage i februar og marts 2021 pakkede Jonah Blacksmith Trio den bette kassebil med banjo, ræv og tæpper, og rykkede dagligstuen med på landevejen. Bandet var aktuelt med det nye album Brothers som blev udgivet i oktober 2020 og ville have begivet sig ud på en Danmarks turné, havde det ikke været for diverse Corona nedlukninger.

Nu er Jonah Blacksmith gået videre til en arena turné her i efteråret, men i Jelling får vi, ved en helt enkeltstående koncert, mulighed for at opleve det der skulle have været bandets trio turné.

I anledningen af at Jelling Musikfestival åbner deres traditionelle 1. december billetsalg i Byens Hus i Jelling, kommer Jonah Blacksmith Trio og giver koncert samme aften.

Trio-konstellationen tager mange af bandets sange tilbage i de nære rammer, hvori de blev skabt, og genskaber et folk-udtryk med få, akustiske instrumenter. Sangenes håndspillede grundvæsen kommer med andre ord på glimrende vis til udtryk disse hyggelige og mere intime trio-omgivelser, hvor også de bagvedliggende fortællinger bliver delt med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen.

Musikken og fortællingerne tager afsæt i levende sange om levet liv, og trods det lille setup kan man roligt sætte næsen op efter en stor aften i selskab
med brødrene fra Thy.

Jonah Blacksmith Trio er Simon Alstrup og Thomas Alstrup, som bakkes op af Jon Bisgaard Kjeldsen.

 

Billetsalget starter fredag d. 17. september.

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 250,-

Musikforeningens medlemmer: 225,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk