Jacob Dinesen Solo

17 feb 2022 / 20:00

260099276_442289913922784_6557661263330144257_n

Som altid er der en god chance for en helt enestående koncertoplevelse i Byenshus i Jelling, når en af Danmarks nye og helt stærke sangskrivere gæster scenen i Byens Café. Jacob Dinesen står oftest med sit band på de helt store scener, men den blot 25-årige musiker, har senest været på tour i DK med sin ALONE tour, som nu altså kommer et smut til Jelling.

Jacob Dinesen drager for første – og måske sidste gang, på en anderledes og helt unik solo tour – #aloneontheroad

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han drager derfor atter alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.
Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .

Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.

Jacob Dinesen startede sin karriere på- og omkring Tønder Festivalen, da han var blot 13 år gammel. Kun bevæbnet med sin stemme, sin Gibson guitar og sin ukuelige vilje til at spille musik foran et live publikum.

Siden er det gået stærkt for den unge sanger og sangskriver med den fantastiske stemme, der nu modtager guld & platin på sine albumudgivelser og giver koncerter på store spillesteder i hele landet – hver gang bragende udsolgt i forsalg.

Nu, 10 år efter sin debut på de danske livescener, tager Jacob Dinesen tilbage til rødderne hvor det hele startede.
Det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum

 

Koncerten starter kl. 20.00.

Dørene åbner kl. 19.00

 

Arrangør: Jelling Musikfestival og Jelling Musikforening

Entre: 250,- (225,- for medlemmer af musikforeningen)

 

Billetter kan køber i Byens Café eller på www.billetto.dk