Irsk aften med Tom Donovan

14 mar 2013 / 20:00

Vi gentager succesen fra de tidligere år.

Tom Donovan spiller op til Irsk Aften i Byens Hus, Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 20.00 Gratis Entré!

tom donovan

Efter i mange år uafbrudt at have spillet på større rockklubber over hele Irland, besluttede den irske trubadur Tom Donovan sig for at spille traditionelle irske sange. Det har bragt ham rundt i hele verden, hvor han hver gang har fået publikum til nærmest at være i ekstase og i en fantastisk stemning. Tom Donovan mestrer på helt forunderlig vis at få et publikum til at leve sig ind i en koncert fra første til sidste strofe.

Donovan forstår at levere varen med stor kærlighed til musikken, men han er også sprængfyldt med humor, og mange får en sjov og sarkastisk bemærkning med på vejen når Donovan folder sig ud.

Tom Donovan har nok den største samling af irske ballader i verden med sig og han kombinerer dem med sin karakteristiske energiske optræden. En koncert med Tom Donovan er en fantastisk, humorfyldt oplevelse hvor du ikke kan undgå at synge med!

Den irske musiktradition lever i bedste velgående og troubadouren Tom Donovan er absolut en af dem, der gør, hvad han kan for at holde traditionen i gang – og det gør han ganske enkelt formidabelt. Så er du til irsk folkemusik med gang og humor, så leverer Tom Donovan varen, og lidt til.

Der er gratis entré til arrangementet som arrangeres af Byens Café & Jelling Musikfestival.