Stig Møller, Peter Ingemann & Hans Fagt feat. Jens Hack

05 dec 2013 / 20:00

Opdateret d. 5. dec. kl. 15.45

OBS! koncerten afholdes som planlagt i aften trods stormen. vi glæder os til en hyggelig aften.

 

Opdateret d. 5. dec. kl. 12.20 

OBS! På nuværende tidspunkt afholdes koncerten som planlagt trods stormen!

ingemann, møller og fagt

Så er der igen dømt hippiebal i Jelling – fra dengang far var ung…

Der er sikkert mange, som tværs gennem tidens hashtåger husker flower power`ens frontfigur fra dengang rock blev kaldt for beatmusik. Stig Møller og Peter Ingemanns veje har krydset hinanden mange gange. I starten bl.a. i Jomfru-Ane Teaterets “Stormfulde Højder” til gademusikture i Europa. Hans Fagt, også kendt fra Kim Larsen & Bellami, rører i gryderne. Trioen har tidligere besøgt caféen og ikke mindst festivalen med stor succes – derfor glæder musikforeningen og Jelling Musikfestival sig også over igen at kunne præsentere disse tre garvede musikere. Trioen har denne gang suppleret sig selv med en af Danmarks ypperligste saxofonister nemlig Jens Hack der har medvirket på utallige plade indspilninger og være sideman hos de fleste større danske orkestre op igennem 80 og 90’erne.

Koncerten former sig som en musikalsk tidsrejse gennem fire årtier og musikken bliver vejledt af underfundige og morsomme betragtninger; både på deres eget liv, men også i de store linjer.  Og det kan blive spændende hvad det udvikler sig til når hippie-anarkisten Stig Møller folder sig ud og det logisk tænkende finans-geni Peter Ingemann strør om sig med forklaringer på alt mellem himmel og jord.

Det bliver en FED aften med de herrer – Herfra Hvor Vi Står, over EEC blues til Sikke Dejlig Dag… En musikalsk ballast fra Steppeulvene, Skousen & Ingemann, Kim Larsen… Det bliver ikke mindre end en stor nostalgisk og hyggelig aften med minderne fra dengang den islandske sweater var top mode.

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk/ingemann

Entré: 150,-

Musikforeningens medl.: 125,-

Arrangør: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Læs mere på www.byenshus.com eller www.jellingmusikforening.dk