Indvielse af Byens Kunst, værkstedet

30 mar 2014 / 14:00

Kom til indvielsen af Byens Kunsts nye værksted på 1. sal søndag den 30. marts kl. 14-16.
Kom og se vores kunst og nye indretning.
Vi står parat med velkomst, hjemmelavet lagkage, kaffe, the, fadøl, lotteri og Jelling Swingeri.

Alle er hjerteligt velkomne!

INDVIELSE – Byens Kunst, lagkage, lotteri og jazz

 Jelling Kunstforening blev til Byens Kunst Jelling i år – og en ny æra er dermed sat i gang. Det markeres med en festlig eftermiddag i kunstens tegn med åbent hus søndag den 30. marts kl. 14-16 i Værkstedet på 1. sal i Byens Hus.

Det nymøblerede værksted (med gavmild hjælp fra Jelling Sparekasses Fond) vises frem, og de nye værkstedsbrugere viser en lille udstilling med eksempler på deres kreative arbejder. De fortæller gerne om det nye åbne værksted i Jelling.

 Der bliver mulighed for at købe hjemmelavet lagkage, kaffe, the, fadøl – samt kunsttryk og plakater. Og der er mulighed for at vinde kunstneriske præmier af bl.a. Albert Bertelsen og Søren Bjælde i vores amerikanske lotteri.

Der vil være mulighed for kreativ udfoldelse for børn og barnlige voksne.

Hvis du tegner medlemskab af Byens Kunst til indvielsen kvitterer foreningen med en signeret plakat af Knud Nielsen.

 Alle aktiviteterne rammes ind af glad jazzmusik ved Jelling Swingeri, der efter en pause nu igen er på banen med ny besætning og nyt repertoire.

Orkestret spiller musik skrevet af guitaristen Django Reinhardt og sopransaxofonisten Sidney Bechet. Den vitale swingmusik, som de to berømte musikere var kendte og elskede for på 40’ernes og 50’ernes blomstrende franske jazzscene, er kernen i Jelling Swingeris musik.

Orkestret består af: Ole Emig, Mogens Sønderup, Lars Nørgård, Jørgen Jessien, Ulrik Nielsen og Arne Østergård.