Ida Wenøe & The Silver Cords

26 aug 2016 / 20:00

Ida Wenøe.jpg

Ida Wenøe & The Silver Cords
– en moderne Troubadour kommer til Byens Café

Det er intimt, det er organisk og det er dansk folk når det er bedst! Hun hedder Ida Wenøe og hun spiller i Byens Café, Jelling fredag d. 26. august kl. 20.00

Hun er en sangenes fortæller – med en indlevelse i hver en tone bringer Ida Wenøe sine egne sange til live og indfangeren publikum kompromisløst.

Hun har en helt særlig indlevelse i hvert eneste ord og tone- og hun leverer et intimt og medrivende show, når hun går på scenen. Hendes sarte guitarspil og særegne vokal fremmaner et univers, hvor både lys og mørke lukkes ind, og hvor sjælen får frit talerum.

Inspirationen kommer fra 60-70’ernes folk-scene, men samtidig har musikken noget friskt og nutidigt over sig i både lyd og fortælling, som placerer Ida Wenøe på sit helt eget ståsted.

Wenøe har en baggrund i bandet Boho Dancer og står på skuldrene af folkikoner som Nick Drake og Joni Mitchell, men hendes kompositoriske tæft og yndige, besnærende vokal positionerer hende som en kunstner helt i sin egen ret.

Debutpladen ”Time of Ghosts” handler om at komme sig selv nærmere. Den handler om at dyrke sine spøgelser – frem for at gemme dem væk. Der er en tendens til, at vi kun vil præsentere et overfladebehandlet billede af os selv, hvilket gør at vi fjerner os mere og mere fra vores kerne og fra hinanden, udtaler Ida.

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100 kr.

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk/idawenoe