HUSH med Aske Jacoby

12 okt 2019 / 20:00

BYENS CAFÉ, D. 12. oktober KL. 20.00

Der er en stor aften i vente d. 12. oktober, hvor scenen bliver fyldt ud af nogle af landets bedste og mest elskede musikere. Her kommer nemlig prominente HUSH og Aske Jacoby forbi for at give en helt særlig oplevelse fra sig, når de optræder som Trio på scenen i Byens Café i Jelling.

 

HUSHmedASKEJACOBY_presse1-EmileCarlsen

I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet flere udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på “Symfo­nisk Tour” akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Nu får du chancen for at opleve HUSH tæt på i et helt unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.

HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er om­drejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.

 

ASKE JACOBY

Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums.

Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik.

Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Dorthe Gerlach fortæller:

”Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.”

Udover HUSH sangene vil der også blive glimt fra Aske Jacobys soloalbums, og der er på alle måder lagt op til nogle helt særlige aftener i musikkens tegn.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 275,-

Musikforeningens medlemmer: 250,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk