Hess Dayyani Emborg

09 okt 2014 / 20:30

hessdayyaniemborg

Denne trio, som komponerer og spiller musik til dansk lyrik, vil torsdag d. 9. oktober indhylle Byens Café med deres intime stemning og plads til stærke tekster, som er i fokus ved trioens koncerter. Musikforeningen, Jelling Bibliotek og Jelling Musikfestival er glade for at kunne byde indenfor til en koncert, hvor der kan opleves et udpluk af det store danske lyrik-katalog sat til skøn musik.

Hess, Dayyani og Emborgs intime besætning af klaver, saxofon og sang giver deres improvisatoriske tilgang til musikken et helt nyt liv… Teksterne af bl.a. Emil Aarestrup, Frank Jæger, Michael Strunge og Pia Tafdrup får en helt ny betydning og forståelse når man hører trioen fortolke dem.

Emil Hess er en erfaren saxofonist i det danske jazzmiljø, som har komponeret musik til mange forskellige ensembler og film. Jørgen Emborg er en eftertragtet pianist og komponist. Han har mange værker og indspilninger bag sig og han akkompagnerer ofte de danske jazzsangere med sit indlevede spil. Sidst men absolut ikke mindst er Camilla Dayyani også en del af trioen. Hun er en sangerinde med et stærkt udtryk. Tekstens fortolkning er hendes fokus og hun synger både egne og andres tekster og musik.

Det bliver uden tvivl en aften, hvor det store danske lyrik-katalog er i fokus og publikum kan glæde sig over den intime stemning, som trioen skaber.

Arrangører: Musikforeningen, Jelling Bibliotek og Jelling Musikfestival

Entré: 150 kr.

Musikforeningens medlemmer: 125 kr.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling Bibliotek og online på www.billetto.dk/emborg