Henning Stærk

08 dec 2017 / 20:00

Sølvvinder i pigtrådsmusik fra 1967 spiller på Byens Café

henningstaerkakustisk_prfoto

Henning Stærk AKUSTISK – TRIO KONCERT

En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på ”The Never Ending Tour”, og gæster Byens Cafe i Jelling fredag d. 8. december kl. 20.00.

Dette bliver en aften med store sange, der tager publikum med på en rejse gennem Henning Stærks lange og flotte karriere. Musikken bliver krydret med og bundet sammen af, historier og anekdoter fra de over 50 år han har været med i showbusiness. Siden 1965 har han turneret landevejene tynde med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars. Desuden har hans lange solokarriere resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som foruden alle afkroge af Danmark også har bragt ham til steder som Austin, (Texas, USA) og Nashville, (Tennessee, USA), England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige.

Ved sine koncerter øser Henning gavmildt af sit store repertoire. Udover sange fra hans seneste højt roste CD ”Old Time Rocker” bliver der selvfølgelig også lejlighed til at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere, som f.eks. ”Sweetheart”, ”Cheque Book” og ”Fire”.

Koncerten er en intim triokoncert, og publikum kan glæde sig over at opleve en del af den danske musikhistorie når Henning Stærk står på scenen i Byens Cafe i Jelling fredag d. 08. december kl. 20.00

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 175,-

Musikforeningens medlemmer: 150,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk