Hatteteater

13 apr 2013 / 10:30

Oplev et professionelt improvisationsshow med hatte, børn og historier, når historiefortæller Asger Rasmussen præsenterer en unik forestilling, hvor du kan blive en del af stykket. Det bliver overraskende, poetisk, fantasifuldt, måske lidt uhyggeligt, men også sjovt og underholdende…   

Billede fra forestillingen

Oplev hekse, feer, trolde, prinser, prinsesser, tyve, mariehøns, løver, soldater, politibetjente, riddere, krokodiller, rummænd, landmænd, fine damer og mange flere. Kun din egen fantasi sætter grænsen, så tag vennerne med, sæt hatten på hovedet og vær måske med i forestillingen.

På scenen hænger 20 forskellige hatte. En gruppe børn fra publikum bliver inviteret op på scenen, og her vælger de hver sin hat og en rolle som de synes passer til lige netop den hat. Så kan forestillingen begynde. Med hjælp fra publikum og børn på scenen opstår den ene vanvittige historie efter den anden, når Asger Rasmussen improviserer sjove teaterstykker med udgangspunkt i børnenes roller. Og der er nye børn og (måske) nye roller med i hver historie.

For de 4-10 årige.
Varighed 45 min.
Ingen tilmelding – bare mød op!